Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szavazás eredménye

2009.01.09

 

 

E heti szavazásunk témája:

'Mennyit vagy fent msn-en?'

 

 

Sokat vagy fent msn-en?
Aha, szinte egész nap fent vagyok.
16
(43,24%)
 
Igen, elég sokszor fentvagyok.
16
(43,24%)
 
Hát, néha felmegyek.
5
(13,51%)
 
Nincs is msn-em.
0
(0,00%)
 
Szavazások száma: 37
hosted by szavazo.net

  

Egyre többen szavaztok, most 37-en. Ez sokkal több mint a múltkori szám. :)

Viszont az eredmény nem annyira kecsegtető. Én elég sokszor fent avgyok de szerintem elég borzasztó hogy a szavazók több mint 40%-a egész nap a gép előtt ül. Nem volt olyan szavazó akinek nem lenne msn-e. Hát igen, ez a mai fiatalság! 

 

Aha, szinte egész nap fentvagyok: Nagyon borzasztó azt látni hpgy erre szavaztatoka legtöbben. A gépezés nagyon káros, ráadásul tavasz van menj a szabadba, játsz a tesóddal, menj a barátaiddal a városba stb..;) Ha sokszor fent vagy már az se akkora probléma mintha egész nap ott ülsz a monitor előtt. Ezen változtatnod kell. Függő vagy. Próbálj kevesebet gépezni, főleg most, tavasszal! (Nemsokára cikk a gépezés káros hatásáról)


Igen, elég sokszor fent vagyok:
Ez az átlag szerintem, bár vannak akik nem sokat gépeznek. Azt el hiszem hogy meg kell nézned hogy valaki bejelölt egy myspace-en, iwiw-en, vagy myvi-en, és komiznod is kell, de ez max. fél óra. Ha beszélsz a barátnőiddel fél órát az bőven elég. Hiszen a suliban együtt lógtok kb. 6 órát! Állj le! Napi egy óra bőven elég, még sok is.

 

 
Hát, néha felmegyek.: Ezek az emberek inkább a szabadban vannak, haverokkal lógnak, vagy bármilyen más elfoglaltságot találnak. Örülök a 13 %-nak habár nem sok,. de legalább léteznek ilyen tinik!.:)


Nincs is msn-em.:
Nem mondom hogy jó dolog az ha nincs, mert nemjó, én magam is szeretem nagyon. Hasznos dolog, ismerkedhetsz, de ne vidd túlzásba! Ilyen szavazónk nem volt, akinek nincs msn-e. Hát, a mai nemzedék már csak ilyen...

.

Ez egy kis rövid cikk, de EXTRA:)!

Kiss<3

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.