Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ajánló-Új Labello Light Kiss

2009.02.07

 

 

Labello Light Kiss-A még puhább ajkakért...


A 100 éves Labello megalkotta nemrég piacra dobott Light Kiss-jét. A cégtől a már megszokott kitekerhetős forma helyett-most egy egészen fura-nem megszokott-ajakírt vehetünk kezünkbe. Hamár a télből kifele lépkedünk, mégis bátran használhatjuk.


A külső

A Labello egy új formát alkotott. Egy kis tégelyszerű dobozkába gyártotta az ajakírt. Most még kisebb helyen is elfér, ugyanis kb. 4 cm-eres átmérővel és 1 cm es vastagsággal rendelkezik a kis tégely.


Az ajakír

Ha letekerjük a tégely tetejét, nem lehet semmit se kitekerni, hanem - a megszokottól eltérve - saját kezünkkel kell bekenni ajkainkat. Ez elég furának tűnik, hiszen ezáltal a mi kezünk lesz zsíros, de ez tévhit, ugyanis ez az ajakír olyanra sikerült, hogy rögtön beszívódik az ember bőrébe, így kezünk nem lesz ragadós. Fontos tudni, hogy: NEM HAGY NYOMOT! Ez még egy plusz pontot ér. Az ír puha érzést kelt, és magabiztossá tesz minket.


Kívülről hogy is nézünk ki?

A mostani Labello gyártmány védi ajkainkat és hűsíti is egyben, de egyben szájfény is. Tehát valamilyen szinten csillog is. Próbáld ki! Az ajkaid nem csak puhábbak és egészségesebbek lesznek, hanem ragyogóbbak is!

Labello Light Kiss - 839 Ft
 
 

 

labello.jpg

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.