Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Légy tele önbizalommal!

2009.02.20


Teljes méretű kép megtekintéseÖnbizalomhiány

 

 

 

   Szerintem sok tininek ismerős lehet ez az érzés. Hát bizony sajnos manapság sok fiatalnak meggyűlik a baja: 
                        
-     a kinézetével  (-Jajj de kövár/sovány vagyok! )

-          a családijával,barátaival (- Engem senkise szeret!)

-          a tanulással (- Minek tanuljak..semmi haszna, úgyse lesz belőlem semmi..mindenki okosabb nálam )

 

NEM, EZ NEM, ÍGY VAN!

Mindenki valamiben egyedi és mindenkinek vannak jó tulajdonságai.

 

Kinézet:

Utálsz tükörbe nézni? Vagy mérlegre állni? Nem csak te vagy ezzel így. Gyakran negatívan állsz magadhoz? ÁLLJ!!! Ettől csak depis, letört, magadbafordult és szomorú leszel és kiakaszthatod vele barátaid is (tapasztalatból mondom). Fogadd el magad! Ne síránkozz! Most keménynek kell lenned! Lásd meg magadban a szépséget és a jó tulajdonságokat esetleg az egyediséged forrását! Csak pozitívan!:)

 


Család, barátok:

Nem vagy az a barátkozós, ismerkedős típus? Nem vagy egyedül. LÉGY NYITOTT! Menj társaságba, légy komunikatívabb , kapcsolódj be a beszélgetésekbe. Úgy érzed senki se szeret? EZ NEM ÍGY VAN! Igenis szeretnek! A családod (anyud,apud) és a barátaid…az sem gond ha mindössze egy barátod van, de az az egy..Ő biztosan kedvel!:) Sajnos a legtöbb önbizalomhiányos tininek az a kiinduló oka, hogy ’egyesek’ csúfolják, kiközösítik. Na ők azok akik totál ne érdekeljenek! Tudom könnyű mondani..de ha tényleg nem foglalkozol vele/velük és csak a jó és szép dolgokra koncentrálsz sokkal vidámabb leszel.

 


Pasik:

Az is fájó lehet, hogy körülötted minden csajnak van pasija. Ismét kiközösítési érzés…még ha a csajok  tényleg szeretnek is. Rossz érzés lehet. Ez ellen nem sokat lehet tenni sajnos. Mert egy fiút nem lehet csak úgy 2 perc alatt elcsábítani. De ha megesik, hogy egy pasinak tetszel akkor az igazán megdobja az egódJ

 


Tanulás:

Rosszul teljesítsz? Mindenkit okosabbnak látsz magadtól? Akkor rosszul látod! CSAK POZITÍVAN!!! Ez legyen a jelszó. Ha nehéz is kitartóan kell tanulnod…meglátod lesz eredménye!

 

 

Tehát ha rosszul érzed magad és mindenkit szebbnek, jobbnak, okosabbnak látsz magadnál az biztos nem így van! Szóval ha mégis ez a helyzet lép fel gondolj valami pozitívra: valami jó dolgora amit már nagyon vársz.pl.város a barátnőkkelJ

 

Önbizalomhiány csáóóó!:) Ints te is búcsút ennek az érzésnek! Remélem segítettem nektekJ

         
                    

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ancsi.[szerk]

(:).., 2010.04.14 11:55)

köszi ani, nagyon jól esik :)

SZUPER CIKK!

(Ani, 2010.01.09 11:32)

Nagyon szupi a cikk! :) Örülök, hogy végre ilyet is látok egy oldin!