Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanácsadás - ÚJRA NYITVA!

2009.08.03

A tanácsadás újra nyitva! 

Írhattok bátran, szerelmi, lelki, testi, vagy akár divattal kapcsolatos problémáitokkal, amire tudunk, szívesen válaszolunk!! :) Bízz meg bennünk, nyugodtan írj névtelenül, itt nem kell szégyellned magad! 

Figyelem! Kérünk Titeket, hogy felesleges dolgokat ne írjatok, amikre ti it tudjátok a választ! Emellett ne írjatok olyan dolgokat, amiket már előttetek említettek, vagy akár valamelyik cikkünk a témáról szól. Köszönjük

Hogy használjam a tanácsadást? 
~ Tekerj lentebb, és hozzászólásképpen küldd el panaszodat, kérdésedet, akár névtelenül is, és mi aznap, vagy maximum pár napon belül válaszolunk!! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

komibanválaszoljatok! légyszi..

(bella, 2011.12.03 19:11)

Hogy növelhetem az önbizelmemet?Nincs egy kicsi sem... :(

Re: komibanválaszoljatok! légyszi..

(ANCSI-szerk, 2011.12.05 21:16)

Szia! Dehogynem van! Először is azt 'vizsgáld meg' magadban, hogy mi az oka? miért érzed úgy hogy nincs önbizalmad? A külsőd miatt? Itt az idő változtatni, mi szívesen segítünk!:) Belül, a lelkedet nyomja valami? Öntsd ki a lelked, vagy csak ülj le nyugodtan tíz percre, és 'beszéld meg magaddal' gondjaidat, már ez is sokat segít, ha nem akarsz senkinek beszélni róla; bár az sokkal jobb lenne!
Biztos van néhány barátod, akikkel elmehetsz ide-oda, jól érezheted magad.
Nevess sokat, ez a legfontosabb!! Akár bármin. Ne zárkózz el, minek? Te is találsz magadnak társakat, akár barátnőket, barátot. Legyél jókedvű, hiszen most vagy fiatal, élvezd ki az idődet! Hívnak valahova? Menj el! Lehetőséged van valami nagy dolog, egy álmod megvalósítására? Tedd meg! Senki nem fog kinevetni! Merj jókedvű lenni, és ne gondolj arra hogy önbizalomhiányos vagy, ugyanis ilyen - nincs! ;)

Bátran írjatok ide!!

(ancsi (szerk), 2011.08.30 20:00)

~ A szerekesztők várják kérdéseiteket itt:)